DOLAR

34,1049$% 0.23

EURO

37,9548% 0.21

STERLİN

44,9018£% -0.09

GRAM ALTIN

2.812,11%-0,45

BİTCOİN

2083455฿%6.13837

ETHEREUM

81025Ξ%4.2327

a

“Biyoçeşitlilik ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliği” Webinarı İçin Kayıtlar Başladı!

Etkiniz AB Programı'nın desteğiyle düzenlenecek "Biyoçeşitlilik ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliği" başlıklı webinara kayıtlar başladı. 12 Eylül 2024, saat 18:00’de gerçekleşecek olan webinarda, Women4Biodiversity direktörü Mrinalini Rai’nin sunumuyla toplumsal cinsiyet eşitliği ve biyoçeşitlilik, COP16 konuları ve insan hakları üzerine tartışmalar yapılacak. Webinarda İngilizceden Türkçeye simültane çeviri sağlanacaktır.

Biyoçeşitlilik ve toplumsal cinsiyet eşitliği arasındaki ilişkiyi ele almak için düzenlenecek olan “Biyoçeşitlilik ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliği” başlıklı webinar, Etkiniz AB Programı’nın desteğiyle 12 Eylül 2024 tarihinde saat 18:00’de çevrim içi olarak gerçekleştirilecektir. Kadın hakları ve çevresel adalet savunucusu Mrinalini Rai, Women4Biodiversity direktörü olarak webinara katılacak ve bu konular üzerine kapsamlı bir sunum yapacaktır. Moderatörlüğünü Özlem Altıparmak’ın üstleneceği etkinlikte, İngilizceden Türkçeye simültane çeviri sağlanacaktır.

Webinarda Ele Alınacak Konular:

  • Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Biyoçeşitlilik
  • COP16 Konuları
  • Biyoçeşitlilik ve İnsan Hakları
  • Neden biyoçeşitlilik üzerine çalışmalıyız?
  • Türkiye’deki STK’lar ve toplumsal cinsiyet örgütleri biyoçeşitliliği korumak ve toplumsal cinsiyet eşitliğini sağlamak için ne yapabilir?

Mrinalini Rai Kimdir? Mrinalini Rai, çevresel adalet ve kadın hakları alanında savunuculuk yapan bir uzmandır. Toplumsal cinsiyet, insan hakları ve çevresel yönetişim üzerine politika analizi, savunuculuk ve araştırma konularında deneyime sahiptir. Women4Biodiversity’i kurarak kadın ve kız çocuklarının seslerinin biyoçeşitlilik süreçlerinde daha fazla yer bulmasını amaçlamıştır. Aynı zamanda Chiang Mai Üniversitesi’nden Sosyal Bilimler ve Sürdürülebilir Kalkınma alanında yüksek lisans derecesine sahiptir.

Kayıt ve Bilgi: Webinara katılmak isteyenler, web sitemizden ya da bu bağlantıdan kayıt olabilirler.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

7. Sosyal Hizmet Çalıştayı Başvuruları Başladı

HIZLI YORUM YAP

Araç çubuğuna atla