DOLAR

34,1075$% 0

EURO

37,9258% 0.03

STERLİN

45,1694£% 0.04

GRAM ALTIN

2.801,72%-0,03

BİTCOİN

฿%

ETHEREUM

Ξ%

a

Türkiye Kamu-Sen Sendikalarının 32. Kuruluş Yıldönümü Kutlandı

Türkiye Kamu-Sen Konfederasyonu'na bağlı sendikalar, 32. kuruluş yıldönümlerini büyük bir coşkuyla kutluyor. Önder Kahveci'nin Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, kamu görevlileri ve emeklilerin çalışma şartlarının iyileştirilmesi ve ekonomik koşullarının geliştirilmesi için verdikleri mücadeleye vurgu yapıldı.

Kahveci, “32 yıldır hak yolunda, bıkmadan usanmadan mücadele eden Konfederasyonumuza bağlı sendikalarımız 32 yaşında. Kamu görevlileri ve emeklilerimizin çalışma şartlarının iyileştirilmesi, ekonomik koşullarının geliştirilmesi, devletimizin bekası, milletimizin birlik ve beraberliğini temel alan faaliyetleriyle, tüm kamu çalışanlarının gönlünde mümtaz bir yer edinen tüm sendikalarımızı tebrik ediyorum,” ifadelerini kullandı.

Türkiye Kamu-Sen, kuruluşundan bu yana kamu çalışanlarının haklarını savunma ve iyileştirme konusunda önemli adımlar attı. Sendikalar, çalışanların çalışma şartlarının düzeltilmesi, ekonomik refahlarının artırılması ve sosyal haklarının korunması amacıyla pek çok başarılı faaliyet gerçekleştirdi.

Kahveci, mesajında ayrıca 32 yıllık bu süreçte emeği geçen mücadele arkadaşlarına şükranlarını sunarak, ebediyete intikal edenleri saygı ve rahmetle andığını belirtti. “32 yıllık mazimizde bu gayrete ortak olan mücadele arkadaşlarımıza şükranlarımı sunuyor, ebediyete intikal edenleri saygı ve rahmetle anıyorum. Sendikalarımızın 32. kuruluş yıldönümleri kutlu olsun. Var olsun Türkiye Kamu-Sen,” dedi.

Bu önemli gün vesilesiyle sendikaların Türkiye’deki gelişimi ve önemi bir kez daha vurgulandı. Türkiye Kamu-Sen, çalışanların haklarını savunmaya ve geliştirmeye devam ederken, kamuoyunun desteğini ve ilgisini çekmeye devam ediyor.

Türkiye’de sendikaların, çalışanların haklarının korunması ve iyileştirilmesi konusundaki mücadelesi, toplumsal adaletin sağlanması için büyük önem taşıyor. Türkiye Kamu-Sen’in 32 yıllık geçmişi, bu mücadelenin ne denli güçlü ve kararlı olduğunu bir kez daha gözler önüne seriyor.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

Sosyal Etki Zirvesi’24: “Eşitsizliklerden Eşitlik Arıyoruz” Mottosuyla İstanbul’da Gerçekleşti

HIZLI YORUM YAP

Araç çubuğuna atla