DOLAR

34,0429$% -0.07

EURO

37,8996% -0.2

STERLİN

45,0685£% -0.11

GRAM ALTIN

2.796,49%-0,21

BİTCOİN

฿%

ETHEREUM

Ξ%

a

TAP Vakfı Cinsel Sağlık Eğitimcileri Arıyor

Türkiye Aile Sağlığı ve Planlaması Vakfı (TAP Vakfı), 2002 yılından beri okul temelli uygulanan Cinsel Sağlık Eğitim Programı (CSEP) için yeni eğitimciler arıyor. 3-4 Eylül tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecek olan iki günlük eğitime katılacak uygun adaylar, eğitimci havuzuna dahil edilerek ilkokul, ortaokul ve lise seviyelerinde CSEP eğitimlerini uygulayacaklar. Başvurular 1 Eylül 2024 tarihine kadar yapılabilecek.

Türkiye Aile Sağlığı ve Planlaması Vakfı (TAP Vakfı), 2002 yılından beri başarıyla uygulanan Cinsel Sağlık Eğitim Programı (CSEP) kapsamında, ilkokul, ortaokul ve lise kademelerinde eğitim verecek yeni eğitimciler arıyor. Bu kapsamda oluşturulan eğitimci havuzuna dahil olacak adaylar, öğrencilere gelişim düzeylerine uygun modüler eğitimler verecek.

Seçilen adaylar, 3-4 Eylül 2024 tarihlerinde İstanbul’da gerçekleşecek iki günlük eğitim çalışmasına katılacak ve eğitim sonrasında sınıf içi uygulamalarda gözlem yaparak programın uygulayıcısı olacaklardır.

Kimler Başvurabilir?

  • Lisans, yüksek lisans, doktora öğrencisi veya mezun olanlar (özellikle eğitim bilimleri, sosyal bilimler ve sağlık bilimleri alanlarında),
  • Sınıf içi eğitim uygulaması konusunda deneyimli olanlar,
  • İnsan hakları ve toplumsal cinsiyet eşitliği konularında bilgi sahibi olanlar,
  • Gelişime açık, yenilikçi ve araştırmacı kişiler,
  • Problem çözme yeteneğine sahip ve sorumluluk bilinci olan,
  • İletişimi güçlü ve ekip çalışmasına yatkın kişiler başvuruda bulunabilir.

Eğitimcilerin, İstanbul’da CSEP uygulaması yapılan okullarda belirlenecek takvim dahilinde eğitim modüllerini öğrencilere vermesi beklenmektedir. Başvuru yapan adayların 3-4 Eylül tarihinde İstanbul’da gerçekleşecek olan eğitim çalışmasına katılım için uygun olması gerekmektedir.

Başvuru Süreci: İlgilenen adayların, özgeçmişleri ve motivasyon mektuplarını e-posta konusuna “CSEP Eğitimci Havuzu” yazarak ik@tapv.org.tr adresine 1 Eylül 2024 tarihine kadar göndermeleri gerekmektedir. Başvuru dosyasının e-posta eki olarak gönderilmesi ve dosya isminde adayın ad ve soyadının belirtilmesi gerekmektedir. Yalnızca ön elemeyi geçen adaylarla eğitime davet edilmek üzere iletişime geçilecektir.

TAP Vakfı, eşitlikçi ve sürdürülebilir bir kalkınma sürecine katkıda bulunma vizyonuyla hareket ederek, bireylerin yaşam kalitesini artırmak ve özellikle kadınların ve kız çocuklarının bilgiye erişimini sağlamak için çalışmalar yürütmektedir. Vakıf, cinsel sömürü ve istismara karşı sıfır tolerans ilkesini benimsemekte olup, tüm personel, eğitimci ve gönüllülerinin bu ilkelere uyması beklenmektedir.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

Yarınlara Söz Programı’nın 2. Dönemi Başlıyor

HIZLI YORUM YAP

Araç çubuğuna atla