DOLAR

34,0429$% -0.07

EURO

37,8996% -0.2

STERLİN

45,0685£% -0.11

GRAM ALTIN

2.796,49%-0,21

BİTCOİN

฿%

ETHEREUM

Ξ%

a

Gelecek için Dayanışma Fonu Başvuruları Devam Ediyor!

Depremden etkilenen ergenler ve gençlerin refahını desteklemek amacıyla Paribu iş birliğiyle başlatılan Gelecek için Dayanışma Fonu’nun 2024 dönemi başvuruları devam ediyor.

Paribu iş birliğiyle Vakıf tarafından hayata geçirilen Gelecek için Dayanışma Fonu, 2024 döneminde depremden etkilenen ergenler ve gençlerin iyi olma haline katkı sağlayacak sivil toplum kuruluşlarını (STK) desteklemek amacıyla başlatıldı. Fon, özellikle Kahramanmaraş depremleri sonrası gençlerin eğitim, sağlık, istihdam, kültür-sanat ve spor gibi alanlardaki ihtiyaçlarına yönelik projeleri finanse etmeyi hedefliyor.

Fona başvuracak kuruluşlarda, Türkiye’de kurulmuş dernekler, vakıflar ve kar amacı gütmeyen kuruluşlar öncelikli olarak değerlendirilecek. Ayrıca, deprem bölgesinde faaliyet gösteren ya da bu bölgelerle ortaklıklar kuran STK’ların başvuruları da öncelikli olacak. Başvurularda özellikle eğitim hakkına erişim, sağlık hizmetlerine ulaşım, güvenli barınma, kültür-sanat ve spor faaliyetlerine katılım gibi konulara odaklanılması bekleniyor.

Başvurular, 12 Eylül 2024, saat 18:00’e kadar kabul ediliyor. Başvuru ve detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

Avrupa Dayanışma Programı Başvuruları Devam Ediyor!

HIZLI YORUM YAP

Araç çubuğuna atla