DOLAR

34,0006$% -0.19

EURO

38,0643% 0.39

STERLİN

45,2248£% 0.41

GRAM ALTIN

2.829,63%0,96

BİTCOİN

2161608฿%4.39551

ETHEREUM

84240Ξ%5.54214

a

7. Ruh Sağlığı Çalıştayı Başvuruları Açıldı

Ruh sağlığı alanında çalışan uzmanlara yönelik "Cinsel Yönelim ve Cinsiyet Kimliği ile İlgili Başvuruların Ele Alınması" başlıklı 7. Ruh Sağlığı Çalıştayı başvuruları açıldı. Çalıştay, 14-15 Eylül tarihlerinde yüz yüze, 21-22 Eylül tarihlerinde ise çevrimiçi olarak hibrit bir şekilde gerçekleştirilecek. Katılım belgesi almak için her iki hafta sonuna katılım şarttır. Katılımcıların ulaşım ve konaklama masrafları SPoD tarafından karşılanacaktır.

Ruh sağlığı alanında çalışan uzmanlar için büyük bir fırsat olan 7. Ruh Sağlığı Çalıştayı başvuruları açıldı. Çalıştay, “Cinsel Yönelim ve Cinsiyet Kimliği ile İlgili Başvuruların Ele Alınması” temasıyla düzenlenecek ve hibrit bir formatta gerçekleştirilecektir. 14-15 Eylül tarihlerinde yüz yüze ve 21-22 Eylül tarihlerinde çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek çalıştaya 30 katılımcı alınacaktır. Katılımcılara program sonunda katılım belgesi verilecektir. Bu belgeyi almak için her iki hafta sonuna da katılım zorunludur.

Çalıştaylara Kimler Katılabilir?

  • Psikiyatri uzmanları
  • Psikiyatri asistanları
  • Klinik psikologlar
  • Klinik psikoloji öğrencileri
  • Çocuk psikiyatristleri
  • Pedagoglar
  • PDR uzmanları

Katılım Şartları: Programa katılım ücretsizdir. Başvuru formunu dolduran kişiler arasından seçilen katılımcılara e-posta yoluyla geri dönüş yapılacaktır. Çalıştayın yüz yüze gerçekleştirilecek oturumlarına katılım için uygunluğunuz olması gerekmektedir. Yüz yüze gerçekleşecek hafta sonu için katılımcıların ulaşım ve konaklama ücretleri SPoD tarafından karşılanacaktır.

SPoD Ruh Sağlığı Uzmanları Ağı: Çalıştayın tümüne katılan ve klinik deneyimi olan ruh sağlığı uzmanları, SPoD Danışmanlık Ağı’na katılabilir ve SPoD’un yönlendirdiği LGBTİ+ bireylere danışmanlık yaparak süpervizyon çalışmalarına katılma fırsatı elde edebilirler.

Başvuru Detayları: Başvuru yapmak için başvuru formunu eksiksiz doldurmak, CV ve 400 kelimeyi geçmeyecek bir niyet mektubu yeterlidir. Başvuru formuna buradan ulaşabilirsiniz. Son başvuru tarihi 10 Ağustos 2024’tür. Katılımcı listesine seçilenlere e-posta yoluyla bilgilendirme yapılacak ve katılım durumları teyit edilecektir. Programın tamamına katılamayacak olanların en kısa sürede bu durumu bildirmeleri gerekmektedir.

Ayrıntılı Program ve Bilgilendirme: Ayrıntılı program, Zoom katılım bağlantısı ve eğitimin yüz yüze gerçekleşecek kısmının bilgisi daha sonra katılımcılar ile paylaşılacaktır.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

CEİM Eğitim Portalı’nda Yeni Eğitimler Başladı

HIZLI YORUM YAP

Araç çubuğuna atla