DOLAR

34,1004$% 0.19

EURO

38,1282% 0.07

STERLİN

45,3803£% 0.05

GRAM ALTIN

2.833,31%0,16

BİTCOİN

2149004฿%4.48848

ETHEREUM

84074Ξ%5.82126

a

Genç Kadınlar için Yerel Katılımcılık Projesi Başlıyor

Genç kadınların yerel düzeyde gençlik ve kadın odaklı strateji ve hizmetlere katılımlarını artırmayı hedefleyen "Genç Kadınlar için Yerel Katılımcılık Projesi" başlıyor. Proje kapsamında, insan hakları odağında yerel demokrasi, toplumsal cinsiyet eşitliği, savunuculuk ve stratejik planlama gibi alanlarda eğitimler verilecek. Katılımcılar, “Katılım Elçisi” olarak projede görev alacak. Proje İzmir, Eskişehir, Adana ve Denizli'de gerçekleştirilecek.

Genç kadınların yerel düzeyde gençlik ve kadın odaklı strateji ve hizmetlere katılımlarını sağlayacak araçlarla donatılmasını amaçlayan “Genç Kadınlar için Yerel Katılımcılık Projesi” başlıyor. Proje kapsamında, insan hakları odağında aşağıdaki alanlarda eğitimler verilerek farkındalık çalışmaları artırılacak ve genç kadın odaklı strateji ve hizmet uygulamalarının üretilmesi hedeflenecek:

  • Yerel düzeyde genç kadınlara yönelik katılım
  • Yerel demokrasi
  • Toplumsal cinsiyet eşitliği
  • Savunuculuk
  • Stratejik planlama

Projeye katılan genç kadınlar, “Katılım Elçisi” olarak görev alacak ve yerel düzeyde genç kadınların güçlendirilmesi ve katılımı için çalışmalara katkı sağlayacak. Proje kapsamında İzmir, Eskişehir, Adana ve Denizli’de çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

Eğer 18-30 yaş aralığındaysan, Eskişehir’de yaşıyorsan ve genç kadın odaklı strateji ve hizmet üretimini önemsiyorsan, bu programa katılmak için harika bir fırsat seni bekliyor. Katılım Elçisi olmak ve yerel düzeyde genç kadınların güçlendirilmesine katkıda bulunmak için başvurunu yapmayı unutma.

Etkinlik Detayları:

  • Etkinlik Tarihi: 10 Ağustos 2024
  • Etkinlik Saati: 10.00 – 17.00
  • Etkinlik Yeri: Eskişehir (tam konum, başvuranlarla paylaşılacaktır.)

Başvurunu yapmak için aşağıdaki bağlantıya tıklayarak formu doldurabilirsin: Başvuru Formu

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

II. Uluslararası Matematik Öğrenme Güçlüğü Kongresi

HIZLI YORUM YAP

Araç çubuğuna atla