DOLAR

34,0833$% 0.03

EURO

37,9039% -0.08

STERLİN

45,1908£% 0

GRAM ALTIN

2.794,87%-0,27

BİTCOİN

฿%

ETHEREUM

Ξ%

a

Depremden Etkilenen Gençlerin Sesi Oluyor

Dayanışma İnsanları Derneği, 6 Şubat depremlerinin ardından Adıyaman'da yaşayan gençlerin yaşadığı zorlukları ve ihtiyaçlarını görünür kılmak amacıyla "Bir Umut Arıyoruz" başlıklı bir rapor hazırladı. Rapor, gençlerin afetlerden etkilenme mücadelesine ışık tutarken, diğer bölgelerde de genç odaklı afet yönetimi için bir perspektif sunuyor.

Dayanışma İnsanları Derneği, 6 Şubat depremlerinin ardından bölgedeki gençlerin yaşadığı zorlukları ve ihtiyaçları gözler önüne sermek amacıyla “Bir Umut Arıyoruz” raporunu yayımladı. Bu rapor, Adıyaman’da yaşayan gençlerin hayatlarına gerçek bir pencereden bakmamızı sağlayarak, gençlerin afetlerden etkilenme mücadelesine ışık tutuyor. Aynı zamanda, afetlerden etkilenen ve etkilenebilecek diğer bölgelerde de genç odaklı, gençleri kapsayan afet yönetimi için bir perspektif sunuyor.

Dayanışma İnsanları Derneği’nin Proje Koordinatörü Helin Torun ve Araştırmacı Mehmet İlhanlı, raporun detaylarını ve çözüm önerilerini anlatmak için Derya Kılıçalp’in hazırlayıp sunduğu “Etkili Şeylere” programına konuk oldular. Helin Torun ve Mehmet İlhanlı, raporun hazırlanma sürecini, gençlerin yaşadığı sorunları ve önerilen çözümleri paylaştılar.

Programı, ZoomyaTV’nin YouTube, Facebook, Instagram, Twitter ve LinkedIn hesaplarından izleyebilir, Spotify üzerinden dinleyebilirsiniz. Görüş ve önerilerinizi sosyal medya üzerinden paylaşabilirsiniz.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

İnternet Sitelerinin Kapatılması Temel Hak ve Özgürlüklere Aykırıdır

HIZLI YORUM YAP

Araç çubuğuna atla