DOLAR

34,0833$% 0.03

EURO

37,9039% -0.08

STERLİN

45,1908£% 0

GRAM ALTIN

2.794,87%-0,27

BİTCOİN

฿%

ETHEREUM

Ξ%

a

TÜBİTAK ve Çin Bilimler Akademisi’nden Ortak Araştırma Çağrısı

TÜBİTAK ve Çin Bilimler Akademisi (CAS), 2024 yılı için ortak araştırma projelerine yönelik bir ikili iş birliği çağrısı yayınladı. Bu çağrı kapsamında, iki ülkenin bilim insanları "İleri Malzemeler" ve "Enerji" alanlarında ortak projeler geliştirecek. Proje başvuruları, Türkiye'deki bilim insanlarının Çinli meslektaşları ile ortaklık kurarak yapılabilecek. Başvurular, 4 Ekim 2024 tarihine kadar TÜBİTAK’ın elektronik başvuru sistemi üzerinden gerçekleştirilebilecek.

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) ile Çin Bilimler Akademisi (CAS) arasındaki bilimsel iş birliğini geliştirmek amacıyla, 2024 yılı için ikili iş birliği çağrısı yayınlandı. TÜBİTAK 1071 Programı çerçevesinde açılan bu çağrı, iki ülkenin bilim insanları arasında “İleri Malzemeler” ve “Enerji” alanlarında gerçekleştirilecek ortak araştırma projelerini desteklemeyi amaçlıyor.

Çağrıya başvurmak isteyen Türkiye’deki bilim insanlarının, Çin’de çalışan bilim insanları ile proje ortağı olarak anlaşmaları ve projeyi birlikte yürütmeleri gerekiyor. Tek taraflı başvurular kabul edilmeyecek. Çağrı, 4 Ekim 2024 tarihine kadar açık olacak ve başvurular TÜBİTAK’ın elektronik başvuru sistemi üzerinden yapılacak.

Çağrı Metni:
Çağrı Metni
https://tubitak.gov.tr/tr/duyuru/2568-tubitak-cas-cin-ikili-birligi-cagrisi-acildi

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

Güneydoğu’da Sürdürülebilir Kalkınma İçin STK’lara Destek

HIZLI YORUM YAP

Araç çubuğuna atla