DOLAR

34,0448$% -0.16

EURO

37,9794% 0.07

STERLİN

45,0320£% -0.04

GRAM ALTIN

2.818,61%0,10

BİTCOİN

฿%

ETHEREUM

Ξ%

a

Circle Up’24 Yaz Kampı İçin Başvurular Başladı!

Liseli ve üniversiteli gençler için girişimcilik ve sosyal fayda odaklı Circle Up’24 Yaz Kampı başvuruları açıldı. 2-4 Eylül 2024 tarihleri arasında Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Güney Kampüsü’nde gerçekleşecek olan kamp, "İnsana Yakışır İş ve Ekonomik Büyüme" temasını ele alacak. Ücretsiz olarak sunulan bu kamp, katılımcılara proje geliştirme, takım çalışması, eğitimler ve network fırsatları sunuyor. Katılımcıların kampüse ulaşımı kendi imkanlarıyla sağlayacağı etkinlik, gençlerin potansiyellerini açığa çıkararak onlara unutulmaz bir deneyim yaşatmayı hedefliyor.

Circle Up’24 Yaz Kampı, liseli ve üniversiteli gençleri bir araya getirerek girişimcilik ve sosyal fayda üretme alanlarında keşif yapmalarını sağlamak amacıyla kapılarını açıyor! 2-4 Eylül 2024 tarihlerinde Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Güney Kampüsü’nde gerçekleşecek olan kamp, gençlere sürdürülebilir kalkınma amaçları doğrultusunda projeler geliştirme imkanı sunacak.

Bu yıl “İnsana Yakışır İş ve Ekonomik Büyüme” temasıyla düzenlenen kamp, katılımcıların takım çalışması deneyimi kazanmalarını, mevcut sorunlara çözümler üretmelerini ve networklerini genişletmelerini amaçlıyor. Ayrıca, çeşitli workshoplar ve eğitimler de kampın önemli bir parçasını oluşturacak.

Sosyokrasi ile işleyen Circle Up, gençlerin kendi potansiyellerini keşfetmelerine yardımcı olmak ve onların yetkinliklerini geliştirmek için mükemmel bir platform sunuyor. Katılımcıların kampüse ulaşımı kendi imkanlarıyla sağlayacağı etkinlik boyunca sürprizler de eksik olmayacak.

Başvuru için tıklayınız.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

Ankara Kalkınma Ajansı’ndan Ücretsiz Yeşil Yaka Programı Başlıyor

HIZLI YORUM YAP

Araç çubuğuna atla