DOLAR

34,1125$% 0.07

EURO

38,0085% 0.25

STERLİN

45,0559£% 0.27

GRAM ALTIN

2.820,00%0,15

BİTCOİN

฿%

ETHEREUM

Ξ%

a

İNGEV GDM Portalı Lansmanı: Girişimcilik ve İstihdam İçin Yeni Bir Adres

İNGEV GDM Portalı, girişimcilik ve istihdam konularında kendini geliştirmek isteyen herkese, özellikle dezavantajlı gruplara ücretsiz hizmet sunmak amacıyla lansmanını gerçekleştirdi. Lansmanda İNGEV Başkanı Vural Çakır, portalın sürekli canlı tutulacağını ve ücretsiz kullanılabileceğini belirtti. Portalın demo gösterimini yapan İNGEV YK Üyesi Renan Burduroğlu, kullanılmayan eğitim içeriklerinin portalda değerlendirilebileceğini söyledi. Lansmanda ayrıca, hassas gruplarda istihdam ve girişimcilik konulu bir panel düzenlendi.

İNGEV GDM Portalı, girişimcilik ve istihdam konularında kendini geliştirmek isteyen herkese, özellikle dezavantajlı gruplara ücretsiz hizmet sunmak amacıyla lansmanını gerçekleştirdi. Lansmanda konuşan İNGEV Başkanı Vural Çakır, portalın yeni eğitim videoları ilavesi, her ay yapılacak webinar ve workshoplarla sürekli canlı tutulacağını ve ücretsiz olarak kullanılabileceğini belirtti. Çakır, “İNGEV’in iç kaynakları ile finanse edildi. İşbirlikleri ve desteklere her zaman ihtiyacımız var.” dedi.

Portalın demo gösterimini yapan İNGEV YK Üyesi Renan Burduroğlu, “Eğer bir vesile ile geliştirdiğiniz ama artık kullanılırlığından emin olmadığınız eğitim video ve benzeri içerikleriniz varsa bizlerle temasa geçebilir ve kullanılmasını sağlayabilirsiniz. Hassas grupların geçim imkanlarını artıracak bir merkezi ortam olmasını hep birlikte sağlayabiliriz.” şeklinde konuştu.

Lansmanda ayrıca, İNGEV Geçim Kaynakları Koordinatörü Merve Yağmur Oğlu’nun moderatörlüğünde “Hassas Gruplarda İstihdam Fırsatları ve Girişimcilik” konulu bir panel de gerçekleşti. Panelde konuşan Adecco Group Operasyon Direktörü Nazmiye Altındaş Balkani, “Hassas gruplarda istihdam fırsatlarının artırılması için daha kapsayıcı ve istihdam edilebilirliğin önünü açacak sürdürülebilir sosyal politikaların hayata geçirilmesi gerekiyor. Bu da hassas grupların hangi sektörlerde daha verimli olabileceğini anlamaktan geçiyor.” dedi.

UNDP Türkiye Yerel Ekonomik Kalkınma Projeleri Koordinatörü Arzu Karaarslan Azizoğlu ise, “Girişimcilik ekosisteminin tamamını desteklemeliyiz. Girişimciliğin önünü açacak kurumsal kapasiteyi artırmalıyız. Özellikle küçük işletmelerin deprem bölgesindeki 11 ili terketmemelerini sağlamalıyız. Daha da önemlisi, bulundukları illerde istihdamı artırmalarına odaklanmalıyız.” ifadelerini kullandı.

Portalın sunduğu fırsatlar hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak ve girişimcilik ve istihdam konularında destek almak için tıklayın

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

Her Yaşta Fonu’nun 2024 Dönemi İçin Hazırlıklar Başladı!

HIZLI YORUM YAP

Araç çubuğuna atla