DOLAR

34,1004$% 0.19

EURO

38,1282% 0.07

STERLİN

45,3803£% 0.05

GRAM ALTIN

2.833,31%0,16

BİTCOİN

2149004฿%4.48848

ETHEREUM

84074Ξ%5.82126

a

Girişimcilik Vakfı Proje Koordinatörü Arıyor!

Girişimcilik Vakfı, sorumlu olduğu projelerin tüm süreçlerini yönetmek, ortak ve destekçilerle ilişkileri yürütmek, izleme ve değerlendirme süreçlerini koordine etmek üzere bir Proje Koordinatörü arıyor. Adayların en az 2 yıl deneyime sahip olması, Türkçe ve İngilizce dillerinde güçlü iletişim becerilerine sahip olması, ekip çalışmasına yatkın ve teknolojiyi etkin kullanabilmesi bekleniyor. Başvurular Airtable üzerinden alınacak.

Girişimcilik Vakfı, projelerin hedeflenen iş planı ve bütçe doğrultusunda yürütülmesini sağlamak için bir Proje Koordinatörü arıyor. Bu rol, projelerin tüm faaliyetlerinin planlanması, takibi, proje ortakları ve fon sağlayıcıları ile ilişkilerin yürütülmesi ve izleme & değerlendirme süreçlerinin koordinasyonunu içeriyor. Ayrıca, proje ekibi ile içerik geliştirme, proje katılımcılarının topluluk yönetimi ve etkinlik organizasyonu gibi görevler de bulunuyor.

Adaylarda aranan özellikler arasında en az 2 yıllık iş deneyimi, proje uygulama ve topluluk yönetimi konularında deneyim, Türkçe ve İngilizce dillerinde güçlü iletişim becerileri, ekip çalışmasına yatkınlık ve zamanı etkin yönetebilme becerisi yer alıyor. Yaratıcı, çözüm odaklı, öğrenmeye açık ve pozitif bir bakış açısına sahip adaylar tercih ediliyor. Dijital araçlar ve ofis programlarına hakimiyet veya öğrenmeye açıklık da önemli kriterler arasında bulunuyor. Ayrıca, seyahat engeli bulunmayan adaylar aranıyor.

Başvurular Airtable üzerinden yapılacak ve tüm sorular için info@girisimcilikvakfi.org adresine e-posta gönderilebilecek.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

TEGV’den Güzel Haberler

HIZLI YORUM YAP

Araç çubuğuna atla