DOLAR

34,0956$% 0

EURO

37,9048% -0.17

STERLİN

45,1397£% 0.01

GRAM ALTIN

2.796,91%-0,20

BİTCOİN

2110194฿%2.99261

ETHEREUM

81246Ξ%2.75384

a

Ali İsmail Korkmaz’ı Anma Konseri Defne Stadyumu’nda Gerçekleşti

Ali İsmail Korkmaz’ın doğum günü olan 10 Temmuz’da Defne Stadyumu’nda düzenlenen anma konserinde, Cem Erdost İleri ve ALİKEV Müzik Topluluğu sahne aldı.

Ali İsmail Korkmaz’ın doğum günü olan 10 Temmuz’da, Defne Stadyumu’nda Cem Erdost İleri ve ALİKEV Müzik Topluluğu’nun sahne aldığı bir anma konseri düzenlendi. Bu özel gece, Evvel Temmuz Kültür Sanat Festivali, Defne Belediyesi ve Samandağ Kalkındırma Derneği’nin desteğiyle gerçekleşti. Gecede sahne alan Cem Erdost İleri, ona eşlik eden Olcay Bozkurt ve Sertaç Şanlı, 2017’de kurulan ve vakfa gönül veren gençlerden oluşan ALİKEV Müzik Topluluğu büyük beğeni topladı.

Gecede duygularını paylaşan Emel Korkmaz, “Ali İsmail’i kaybedeli 11 yıl oldu. İlk günkü gibi hâlâ canım acıyor; yüreğim yanıyor ama sizleri görünce umut doluyor. Ali İsmail bedenen aramızda yok ama onun fikirlerini, düşüncelerini yaşatacak yüzlerce evladım var. Sizinle gurur duyuyorum. İyi ki varsınız,” dedi.

Ali İsmail Korkmaz’ın babası Şahap Korkmaz ise Arapça yaptığı konuşmada; “Ali İsmail’in misafirleri hoş geldiniz. Oğlum hayattayken onunla çok gurur duyuyordum. O vefat ettikten sonra aynı gurur devam ediyor. Onu temsil eden sizlerle de gurur duyuyoruz. İyi ki varsınız. Teşekkür ediyoruz hepinize,” şeklinde duygularını ifade etti.

Ali İsmail’in kardeşi Gürkan Korkmaz konuşmasında, “Ali İsmail’in gönlü büyük, ufku genişti. Her zaman topluma katkıda bulunmayı hedefledi ve bunu sadece sözlerle değil, eylemleriyle gösterdi. Gerçekten büyük yürekli olduğunu her seferinde anlıyoruz,” dedi.

ALİKEV olarak, bu özel gecede bizi yalnız bırakmayan ve desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederiz.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

Tema Vakfı: Doğu Akdeniz ve İstanbul’da Sıcaklık Artışı Alarm Veriyor

HIZLI YORUM YAP

Araç çubuğuna atla