DOLAR

34,0429$% -0.07

EURO

37,8996% -0.2

STERLİN

45,0685£% -0.11

GRAM ALTIN

2.796,49%-0,21

BİTCOİN

฿%

ETHEREUM

Ξ%

a

Türk Veteriner Hekimleri Birliği: Milletvekillerine Çağrımızdır

Veteriner hekimler, TBMM Genel Kurulu'nda görüşülecek olan 5199 Sayılı Hayvanları Koruma Kanunu'nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin sahipsiz hayvanların öldürülmesine sebep olacağına dikkat çekerek, milletvekillerinden "Hayır" oyu kullanmalarını talep ediyorlar.

Bugün TBMM Genel Kurulu’nda görüşüleceği öğrenilen 5199 Sayılı Hayvanları Koruma Kanunu’nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi için veteriner hekimlerden önemli bir çağrı yapıldı. Veteriner hekimler, milletvekillerine seslenerek, sahipsiz hayvanların öldürülmesine sebep olacak bu kanun teklifine “Hayır” oyu vermelerini istediler.

Veteriner hekimler, kanun değişikliğinin hayvanlara ve insanlara olumlu bir katkı sağlamayacağını, aksine sorunu daha da büyüteceğini belirtiyorlar. Bilimi, aklı ve vicdanı temel alarak milletvekillerinin sorumlu bir şekilde hareket etmeleri gerektiğine dikkat çekiyorlar. Veteriner hekimler, öldürmeden de sorunun çözülebileceğini vurgulayarak, bu kanun teklifinin olumsuz etkilerinden dolayı milletvekillerinin katliama ortak olmamaları gerektiğini ifade ediyorlar.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

Hatay’da Sivil Toplum Örgütleriyle Verimli Toplantı

HIZLI YORUM YAP

Araç çubuğuna atla