DOLAR

34,0833$% 0.03

EURO

37,9039% -0.08

STERLİN

45,1908£% 0

GRAM ALTIN

2.794,87%-0,27

BİTCOİN

฿%

ETHEREUM

Ξ%

a

Habitat Derneği’nden Ücretsiz Dijital Finansal Okuryazarlık Eğitimi

Habitat Derneği, dijital finansal okuryazarlığı artırmak amacıyla “Paramı Yönetebiliyorum” projesi kapsamında yeni bir eğitim programı başlatıyor. Dijital çağda doğan genç nesli “dijital yerli”, dijital dünya ile sonradan tanışanları ise “dijital göçmen” olarak tanımlayan bu eğitim, her iki hedef grubun dijital finansal sistemleri güvenle kullanabilmesi için gerekli bilgi ve farkındalığı kazandırmayı hedefliyor.

Eğitim içeriğinde, dijital bankacılığın gelişimi, e-ticaretin riskleri, online dolandırıcılıktan korunma yolları, dijital dünyada gizlilik, ve dijital finansal sistemlerde sağlıklı işlem yapma gibi konular ele alınacak. Ayrıca, finansal okuryazarlık ilkeleri doğrultusunda kişisel finansal kaynakların daha etkili yönetilmesi öğretilecek.

Eğitim, her yaş aralığından ve finansal okuryazarlık alanında kendini geliştirmek isteyen katılımcılara açık olacak. Eğitim çevrim içi olarak gerçekleşecek ve katılım ücretsiz olacak. Eğitim sonunda tüm katılımcılara katılım belgesi verilecek.

Eğitim Tarihleri:

  • 22 Ağustos 2024 saat 20.00
  • 6 Eylül 2024 saat 20.00

Başvuru ve Detaylar: Eğitim için başvuru yapan katılımcılara eğitim linki SMS ve e-posta yoluyla iletilecek. Eğitim hakkında daha fazla bilgi almak isteyenler py@habitatdernegi.org adresine mail atabilirler. Proje hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak için tıklayınız.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

Girişimcilik Etkinliği: “İşini Kur: Girişimci Doğulmaz; Girişimci Gibi Düşünülür”

HIZLI YORUM YAP

Araç çubuğuna atla