DOLAR

34,0862$% -0.04

EURO

37,9337% -0.02

STERLİN

45,0246£% -0.05

GRAM ALTIN

2.815,59%-0,32

BİTCOİN

฿%

ETHEREUM

Ξ%

a

Konyaaltı Belediyesi’nde İşten Çıkarılan İşçiler İçin Protesto

Antalya Konyaaltı Belediyesi’ne bağlı Hayat Park'ta haksız yere işten çıkarıldığı iddia edilen 9 işçi için eylem düzenlendi. İş güvenliği sağlanana, mobbing sona erene ve işçiler geri alınana kadar mücadeleye devam edileceği belirtildi.

DİSK Sosyal-İş Sendikasından edinilen bilgilere göre Antalya Konyaaltı Belediyesi’nin Hayat Park’ta çalışan 9 işçiyi haksız bir şekilde işten çıkarması üzerine işçiler ve destekçileri, Hayat Park önünde bir protesto düzenledi. İşten çıkarılan işçilerin geri alınması, iş güvenliğinin sağlanması ve iş yerindeki mobbing uygulamalarının sona erdirilmesi talepleriyle gerçekleştirilen eylemde, işçilerin hakları için mücadeleye kararlılıkla devam edileceği vurgulandı.

Protesto sırasında yapılan açıklamalarda, işçilerin iş güvencesi ve insan onuruna yaraşır çalışma koşulları için verdikleri mücadelenin sonuna kadar süreceği ifade edildi. Eylemciler, işten çıkarılan işçilerin derhal işe geri alınmasını ve Hayat Park’ta çalışan tüm işçilerin haklarının korunmasını talep etti.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

İzmir Barosu: “Avukata Yönelik Şiddet Politiktir, Derhal Son Bulmalıdır!”

HIZLI YORUM YAP

Araç çubuğuna atla